Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxury Lodge Glamping

Palazzolo dello Stella, Italië

luxury-lodge-glampingluxury-lodge-glampingluxury-lodge-glampingluxury-lodge-glampingluxury-lodge-glamping
Favoriet 
     
     

    v.a. 819

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Luxury Lodge Glamping in Palazzolo dello Stella

    Het agri resort ligt op 25 minuten van Lignano en een uur van Venetië. Omringd door natuur en groen biedt het een ecologische vakantie, weg van het massatoerisme, gezocht en uniek vanwege de strategische ligging, ideaal voor het verkennen van de regio en het genieten van de zoete luiheid.

    Gezinnen, dierenliefhebbers en groepen zullen een ideale plek vinden om een ontspannende vakantie door te brengen. In de zomer bereidt het personeel elke dag een prachtig boerenontbijt voor, dat in een tent of appartement kan worden genoten, maar ook in de ontspanningsruimte met panoramaterras.

    Als boeren, fokkers en wijnmakers sinds 1900 kunt u de wijnen van het bedrijf proeven of enkele typische producten uit het agrotoerisme proberen.

    Faciliteiten en aangeboden diensten:

    Traditioneel zwembad 6 x 12 m
    Biolake van 300 m² met 2 zwembaden voor volwassenen en 1 voor kinderen
    Open parkeerplaats
    Groen park van 50.000 m²
    Receptie dagelijks geopend
    Relaxruimte met terras in het hoofdgebouw
    Elektrische laadpalen
    Gratis wifi in de hele accommodatie
    Elektrische oplaadpunt voor auto's
    Fietsverhuur
    Huisdiervriendelijke accommodatie (gratis)
    Ontbijt met bezorging in tent of appartement
    Gemeenschappelijke wasmachine op de camping
    Barbecue beschikbaar in elke eenheid

    De lodges van 45 m2 zijn geschikt voor maximaal vijf personen en garanderen maximale privacy, omgeven door groen en ver van de drukte van de stad.
    Ze bestaan uit een gezellige tweepersoonskamer, een kamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed, en een badkamer met een ruime douche en wastafel. De woonkamer is uitgerust met een ventilator om je verblijf nog aangenamer te maken. Er is ook een kluisje.
    De keuken is volledig uitgerust met een koelkast, broodrooster, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en alle benodigde keukengerei.
    De echte magie begint buiten, waar een grote patio gasten verwelkomt met stoelen en een tafel voor ontspannende momenten. Daarnaast biedt een buitenleefruimte de mogelijkheid om onvergetelijke barbecues te organiseren met de barbecue (houtskool niet inbegrepen) en om af te koelen met een buitendouche na een dag vol avontuur.
    Panoramisch uitzicht op het prachtige omliggende landschap, wakker worden met de zonsopgang of 's avonds genieten van de zonsondergang.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius