Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Masseria degli Ulivi

Palazzolo, Italië

masseria-degli-ulivi
Favoriet 
 
 

v.a. 838

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Masseria degli Ulivi in Palazzolo



'Of het druk wordt?' Junio glimlacht. Het landgoed Masseria degli Ulivi ligt rustig te schitteren in de zon. Om ons heen siert mediteraanse weelde met olijfbomen, zoethoutbomen, grote grasvelden en bloemen. De geur van jasmijn dringt zacht mijn neus binnen. We drinken samen een cappuccino bij de koffiebar in de ochtendzon.

Ik ken Junio nog van toen ik voor het eerst op Sicilië was. Hij is een Italiaan pur sang: altijd in voor een praatje, gastvrij en ook bij hem gaat liefde door de maag. Toen al was zijn eeuwenoude gerenoveerde masseria een absolute weelde en nu heeft hij er nog een stuk bijgebouwd. 'Druk wordt het hier nooit omdat we alles zo ruim en wijds hebben opgezet.' En dat klopt. Waar je ook hier bent, overal viert rust hoogtij. Of het nu de typische Siciliaanse binnenplaats is van de boerderij of het restaurant waar je proeft van de eigen landerijen. Ik zucht en glimlach. Alles is hier een lust voor het Italiaanse oog. Terrassen met sierlijke zitjes, de terracotta vloeren en de houten plafonds in de hotelkamers. 'Hier vlak bij ligt Noto, een van de belangrijkste barokke steden ter wereld. Die schoonheid van het verleden wilden we ook hier in ere houden.' En dat voel je als je de stenen trap naar boven pakt, de eeuwenoude olijfbomen ziet waaien in de wind of de oudroze kleur van de boerderij bewondert.

Maar Junio combineerde het gelukkig ook met het moderne comfort. Ik neem een slokje van mijn cappuccino. Zo meteen ga ik een duik nemen in het grote zwembad, en het zal je niet verbazen: het zal er heerlijk en rustig zijn.

Faciliteiten

  • Restaurant:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant;drinkgelegenheden: bar,Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:buitenzwembad(zoet water),Regular:kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;eetgelegenheden: à-la-carterestaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi;wasgelegenheid;babybedje;kinderstoel;tennisbaan (niet overdekt);tafeltennis;buitenzwembad(zoet water);schoonmaak kamer 7 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 3 jaar; op aanvraag 15;00 € per dag (op te geven bij reservering),Sports:tennisbaan (niet overdekt);tafeltennis,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:receptie;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 3 jaar; op aanvraag 15;00 € per dag (op te geven bij reservering)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 5 februari 2025 838,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero