Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Pace Park Hotel Bolognese

Preganziol, Italië

villa-pace-park-hotel-bolognese
Favoriet 
 
 

v.a. 61

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Villa Pace Park Hotel Bolognese in Preganziol

Villa Pace Park Hotel Bolognese is een mooi hotel gelegen in een historische villa, niet ver van Venetië. Het hotel wordt omgeven door een groot park waar zich tevens het zwembad bevindt. Bij het restaurant kunt u terecht voor een hapje eten, in de zomer kunt u ook op het terras eten. U kunt gratis gebruik maken van de sauna en Turks stoombad. De villa heeft een klassieke Italiaanse architectuur met elegante gevels, prachtige fresco's en fraai gedecoreerde kamers. Geniet van een verblijf in weelderig ingerichte kamers en suites, elk met zijn eigen unieke karakter en charme. De kamers zijn voorzien van antieke meubels en kunstwerken, waar u heerlijk kunt uitrusten na een dag in bijvoorbeeld Venetië of Treviso. Gasten waarderen dit hotel vanwege de mooie locatie en de strategische ligging voor een bezoek aan Venetië.

Villa Pace Park Hotel Bolognese is een mooi hotel gelegen in een historische villa, niet ver van Venetië. Het hotel wordt omgeven door een groot park waar zich tevens het zwembad bevindt. Bij het restaurant kunt u terecht voor een hapje eten, in de zomer kunt u ook op het terras eten. U kunt gratis gebruik maken van de sauna en Turks stoombad.

De villa heeft een klassieke Italiaanse architectuur met elegante gevels, prachtige fresco's en fraai gedecoreerde kamers. Geniet van een verblijf in weelderig ingerichte kamers en suites, elk met zijn eigen unieke karakter en charme. De kamers zijn voorzien van antieke meubels en kunstwerken, waar u heerlijk kunt uitrusten na een dag in bijvoorbeeld Venetië of Treviso.

Gasten waarderen dit hotel vanwege de mooie locatie en de strategische ligging voor een bezoek aan Venetië.

In Preganziol op ca. 10 minuten rijden van het centrum van Treviso. Treviso is een typisch Noord-Italiaanse stad die omgeven wordt door oude stadsmuren. De rivier de Sile loopt langs de zuidelijke stadsmuur, ook lopen er door de stad enkele kanalen. Via de Sile wordt al eeuwenlang vis aangevoerd. De vismarkt bij de Ponte della Campana is nog steeds een levendige en kleurrijke aangelegenheid. Het plein Piazza dei Signori is het sociale hart van de stad, hier staat het 13de-eeuwse stadhuis Palazzo dei Trecento en het Palazzo della Prefettura.

- Treinstation Preganziol: ca. 4 km (rechtstreekste verbinding naar Venezia S. Lucia, duur treinreis ca. 30 min)
- Venetië: ca. 26 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Venetië ca. 22 km
- Luchthaven Treviso ca. 5 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet en indien halfpension 3-gangen dagmenu
- Kinderbed (gratis, opgeven bij boeking)

De kamers van Villa Pace Park Hotel Bolognese zijn keurig ingericht en voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero