Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Luxi

Pula, Italië

villa-luxivilla-luxivilla-luxivilla-luxivilla-luxi
Favoriet 
 
 

v.a. 4.599

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Villa Luxi in Pula

Welkom bij Villa Luxi, de belichaming van luxe en comfort in het exclusieve Ismolas Resort. Deze ruime en elegante villa ligt in de buurt van het prachtige stadje Santa Margherita di Pula en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie op Sardinië!

Zodra u de villa binnenstapt, wordt u getroffen door het open ontwerp en de overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de grote ramen en hoge plafonds. De woon- en eetkamer is ruim en uitnodigend, met comfortabele banken en een eettafel die plaats biedt aan maximaal acht gasten. De volledig uitgeruste keuken heeft alles wat u nodig heeft om maaltijden te bereiden tijdens uw verblijf.

De villa beschikt over vier slaapkamers, elk met zorg en oog voor detail ingericht. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers met eigen badkamers en op de begane grond bevinden zich een eenpersoons- en een tweepersoonsslaapkamer met een gedeelde badkamer. Alle slaapkamers hebben comfortabele bedden en beddengoed van hoge kwaliteit om een goede nachtrust te garanderen.

Maar het beste deel van Villa Luxi is ongetwijfeld de buitenruimte. Het grote privézwembad is omgeven door ligstoelen en parasols, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon! De prachtige tuin van 1000 m2 is een oase van rust vol mediterrane planten en bloemen. En dat is niet alles! U kunt ook genieten van het betoverende uitzicht op het omliggende landschap vanaf het panoramische terras van Villa Luxi, met jacuzzi en relaxruimte.

Naast het adembenemende uitzicht en de comfortabele kamers, biedt Villa Luxi alle diensten en voorzieningen om uw verblijf nog aangenamer te maken. Deze omvatten dagelijkse schoonmaak, conciërgediensten en (op reservering) uw privékok aan huis. Verder heb je overal in de villa gratis wifi en toegang tot de (privé) parkeerplaats.

Villa Luxi is gunstig gelegen nabij het strand en de stad Santa Margherita di Pula, waar u een verscheidenheid aan restaurants, winkels en bezienswaardigheden vindt. Boek nu uw verblijf en ervaar zelf de luxe en het comfort van deze prachtige villa. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen in Villa Luxi!

Santa Margherita di Pula is een prachtige stad aan de zuidwestkust van Sardinië, Italië. De prachtige stranden en het kristalheldere water maken het een populaire bestemming voor strandgangers en watersporters.
De stad herbergt vele stranden, waaronder Spiaggia di Chia en Spiaggia di Nora. Deze stranden hebben zacht, wit zand en helder water, waardoor ze perfect zijn om te zwemmen en te zonnebaden.

Naast de prachtige stranden biedt Santa Margherita di Pula ook een rijke culturele en historische ervaring. Geïnteresseerd in de lokale geschiedenis? In Santa Margherita kunt u de oude Romeinse ruïnes van Nora verkennen of de toren van San Giovanni bezoeken voor een panoramisch uitzicht over de stad en de omgeving.

Santa Margherita di Pula biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van de traditionele Sardijnse keuken tot internationale favorieten. Of je nu op zoek bent naar een verse vismaaltijd, een gezellig café of een levendige club voor een gezellig avondje uit, je vindt het hier allemaal!
Met zijn prachtige stranden, fascinerende geschiedenis en heerlijk eten is Santa Margherita di Pula de perfecte bestemming voor een ontspannen strandvakantie op Sardinië. Boek uw verblijf bij Tritt en ervaar alles wat deze charmante stad te bieden heeft.




Faciliteiten

  • Zwembad
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione