Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torre a Cona Wine Estate - Appartementen

Rignano sull Arno, Italië

torre-a-cona-wine-estate-appartementen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.211

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Torre a Cona Wine Estate - Appartementen in Rignano sull Arno



Ik ben gek op lekker eten en drinken en daarom kan ik mijn geluk niet op in Torre a Cona Wine Estate. Een hemel voor foodliefhebbers zoals ik, op het Toscaanse platteland. Dit bijzondere vakantieadres vlak bij Florence wordt omringd door een indrukwekkend en vruchtbaar landgoed dat beplant is met wijnranken en olijfbomen.

Op het landgoed is ook een prachtig zwembad en een bijenkast aanwezig en het leuke is: de bloemenhoning die hier geproduceerd wordt, is de beste van de regio. Proef en laat je verrassen door de bijzondere smaken en rust lekker uit. Tijdens je vakantie op ontdekkingstocht? Binnen een half uur slenter je door de romantische straten van Florence en ontdek je de eeuwenoude schatten van dé Italiaanse Renaissance stad. Reis je met kids? Beklim dan de scheve toren van Pisa of bezoek de middeleeuwse stad San Gimignano, waar je de lekkerste gelato eet. Ook fijn: je verblijft in een appartement waardoor je het comfort van thuis hebt, maar dan onder de Italiaanse zon. Klinkt dat niet heerlijk?


Faciliteiten

  • Kids:babybedje;speeltuin,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 31;authentieke accommodatie;receptie;lift;kluisje (bij de receptie);lobby;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;wasgelegenheid;schoonmaak aparthotel (appartementen: schoonmaak op verzoek; geen schoonmaak tijdens verblijf; hotelkamers);huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen;plaats op parkeerterrein: gratis,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (1 zwembad i.v.m. werkzaamheden gesloten tussen maandag 1 april 2024 en vrijdag 31 mei 2024) (aantal 2; van april t/m oktober),Regular:lift;kluisje (bij de receptie);lobby;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;toeristenbelasting;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje;speeltuin;golfbaan;handdoekenservice;buitenzwembad (1 zwembad i.v.m. werkzaamheden gesloten tussen maandag 1 april 2024 en vrijdag 31 mei 2024) (aantal 2; van april t/m oktober);schoonmaak aparthotel (appartementen: schoonmaak op verzoek; geen schoonmaak tijdens verblijf; hotelkamers);babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen;plaats op parkeerterrein: gratis,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),Sports:golfbaan,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione