Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torre a Cona Wine Estate - Hotel

Rignano sull Arno, Italië

torre-a-cona-wine-estate-hotel
Favoriet 
 
 

v.a. 1.418

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Torre a Cona Wine Estate - Hotel in Rignano sull Arno



Voor mij, als liefhebber van wijn en lekker eten, is het een genot om in Torre a Cona Wine Estate te verblijven. Er groeit en bloeit van alles op het Toscaanse landgoed. Als gast krijg je meer dan eens de gelegenheid om al dat lekkers te proeven. De bloemenhoning staat er zelfs om bekend de beste te zijn uit de regio en ook de dessertwijn is in de prijzen gevallen.

Niet alleen deze tongstrelende specialiteiten maken van dit plekje een heerlijk vakantieadres. Ook de ligging maakt geliefd. Sterker nog: het is een fantastische uitvalsbasis om Toscane te ontdekken. Je verblijft hier midden in de wijngaarden, maar binnen een half uur sta je in hartje Florence. Beter kun je je niet wensen toch? Ontdek het beste van twee werelden: maak prachtige wandelingen en fietstochten door de natuur en ontdek de historische schatten van dé Italiaanse Renaissance stad. Oh, en reis je met kinderen of heb je de voorkeur voor je eigen huisje? Boek dan een appartement in plaats van een hotelkamer. Wel zo comfortabel!

Faciliteiten

  • Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 2),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 31;authentieke accommodatie;receptie;lift;kluisje (bij de receptie);lobby;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;wasgelegenheid;schoonmaak aparthotel (appartementen: schoonmaak op verzoek; geen schoonmaak tijdens verblijf; hotelkamers);huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen;plaats op parkeerterrein: gratis,Sports:golfbaan,Regular:lift;kluisje (bij de receptie);lobby;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;toeristenbelasting;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje;speeltuin;golfbaan;handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 2);schoonmaak aparthotel (appartementen: schoonmaak op verzoek; geen schoonmaak tijdens verblijf; hotelkamers);babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen;plaats op parkeerterrein: gratis,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;speeltuin
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 10 oktober 2025 1.418,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero