Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Borgo Degli Angeli Resort & Spa

Rivotorto di Assisi, Italië

borgo-degli-angeli-resort-spa
Favoriet 
 
 

v.a. 879

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Borgo Degli Angeli Resort & Spa in Rivotorto di Assisi



Als je op vakantie naar Italië gaat, dan kun je kiezen voor een bruisende badplaats. Zelf ben ik ook gek op de zee, maar vaak vind ik het toch fijner om het binnenland in te trekken. Naar een plek als Borgo Degli Angeli Resort & Spa. Een parel in Umbrië waar je omringd wordt door natuur en geniet van het lokale en landelijke leven.

Deze charmante agritursimo ligt in Rivortorto, vlak bij Assisi. Sterker nog: de historische stad schittert zelfs als achtergronddecor in tuin, achter de infinity pool. Wat een prachtplek is dit! Niet alleen vanwege het betoverende uitzicht. Ook vanwege de gastvrijheid van eigenaar Massimo. En laat ik vooral het verrukkelijke huisgemaakte ontbijt en de spa met sauna en jacuzzi niet vergeten. Hoe lekker klinkt dat? Een ander voordeel van deze bijzondere plek, is dat je je midden in de oudheid bevindt. In mum van tijd begeef je je op plekken waar de tijd al eeuwenlang lijkt stil te staan en ontdek je de eeuwenoude schatten van Perugia, Gubbio en Montefalco.


Faciliteiten

  • Wellness:wellnesscenter/spa (circa 55;00 € per uur) (reserveren verplicht) : sauna; turks stoombad; jacuzzi binnen verwarmd; rustruimte,Mandatory:toeristenbelasting: circa 1;50 € per persoon per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:totaal aantal verdiepingen: 2;totaal aantal gebouwen: 1;klasse: comfort;authentieke accommodatie;receptie (geopend van 08:00 tot 19:00 uur);geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;ontbijtruimte;roomservice;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer;huisdieren toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;ontbijtruimte;roomservice;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;wellnesscenter/spa (circa 55;00 € per uur) (reserveren verplicht) : sauna; turks stoombad; jacuzzi binnen verwarmd; rustruimte;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 10 april 2025 879,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius