Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Ripa Roma

Rome, Italië

hotel-ripa-roma
Favoriet 
 
 

v.a. 265

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Ripa Roma in Rome

Een boutique hotel, maar dan net iets anders. Verwacht geen authentiek interieur; hotel Ripa onderscheidt zichzelf door zijn moderne design met bijzondere kunst. De hal met het enorme doorkijk gat laat je vanaf de hoogste verdieping zeker even duizelen. Het hotel biedt een comfortabel verblijf in de ruime kamers. Geniet na een lange dag in de stad van een diner in het restaurant van Hotel Ripa Roma. Hotel Ripa ligt in een rustig gedeelte van de volkse wijk Trastevere. Een steeds meer populaire wijk in Rome, maar wel één die nog authentiek en dorps aanvoelt. Struin lekker rond, aanschouw het echte Italiaanse leven en geniet van een overheerlijke pizza. Dichtbij vind je de rivier de Tiber en in de wijk zal je vele gezellige restaurants vinden. Daarnaast kan je vanuit deze wijk naar het Vaticaan of richting het oude centrum wandelen.

Een boutique hotel, maar dan net iets anders. Verwacht geen authentiek interieur; hotel Ripa onderscheidt zichzelf door zijn moderne design met bijzondere kunst. De hal met het enorme doorkijk gat laat je vanaf de hoogste verdieping zeker even duizelen. Het hotel biedt een comfortabel verblijf in de ruime kamers. Geniet na een lange dag in de stad van een diner in het restaurant van Hotel Ripa Roma.

Hotel Ripa ligt in een rustig gedeelte van de volkse wijk Trastevere. Een steeds meer populaire wijk in Rome, maar wel één die nog authentiek en dorps aanvoelt. Struin lekker rond, aanschouw het echte Italiaanse leven en geniet van een overheerlijke pizza. Dichtbij vind je de rivier de Tiber en in de wijk zal je vele gezellige restaurants vinden. Daarnaast kan je vanuit deze wijk naar het Vaticaan of richting het oude centrum wandelen.

- Het hotel ligt in de gezellige, volkse wijk Trastevere
- Het Vaticaan ligt op ca. 3,5 km. Loop in ca. 45 minuten hierheen of neem de bus
- Het Colosseum vind je op ca. 3 km. Wandel in ca. 35 minuten hierheen of neem de tram

Openbaar vervoer naar het centrum
- In de nabije omgeving van het hotel vind je diverse bus- en tramhaltes.
- Treinstation Roma Trastevere ligt op ca. 25 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig naar Rome:
- Vanaf luchthaven Roma-Fiumicino reis je met het openbaar vervoer in ca. 45 minuten naar het hotel.
- Vanaf luchthaven Roma-Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 1 uur en 20 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto naar hotel Ripa:
Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De moderne kamers beschikken over de volgende faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluis
- Airconditioning
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De superior kamers zijn ruimer ten opzichte van de standaard kamer.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero