Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Trevi

Rome, Italië

hotel-trevi
Favoriet 
 
 

v.a. 68

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Trevi in Rome

Hotel Trevi, zoals de naam al doet vermoeden, ligt zowat naast de iconische fontein. Binnen enkele stappen sta je al tussen de menigte en probeer je jezelf een weg te banen naar voren, zodat je ook traditioneel een muntje kan gooien. Vanaf deze locatie loop je zo naar de net zo bekende Spaanse trappen, en ook het eeuwenoude Colosseum ligt niet ver weg. In het oude centrum van Rome struin je door de gezellige wijken met genoeg restaurants, barretjes en ijssalons op zoek naar alle must-sees. Hotel Trevi is een modern driesterrenhotel met een strak interieur en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Je verblijft in een comfortabele kamer, die eveneens stijlvol is ingericht met een strak design.

Hotel Trevi, zoals de naam al doet vermoeden, ligt zowat naast de iconische fontein. Binnen enkele stappen sta je al tussen de menigte en probeer je jezelf een weg te banen naar voren, zodat je ook traditioneel een muntje kan gooien. Vanaf deze locatie loop je zo naar de net zo bekende Spaanse trappen, en ook het eeuwenoude Colosseum ligt niet ver weg. In het oude centrum van Rome struin je door de gezellige wijken met genoeg restaurants, barretjes en ijssalons op zoek naar alle must-sees.

Hotel Trevi is een modern driesterrenhotel met een strak interieur en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Je verblijft in een comfortabele kamer, die eveneens stijlvol is ingericht met een strak design.

- Hotel Trevi heeft een uitstekende locatie in het historische centrum van Rome
- Het Pantheon op ca. 700 meter lopen
- In omgeving van verschillende bars en restaurants

Met het openbaar vervoer:
- Metrostation Barberini ligt op ca. 8 minuten loopafstand.
- Station Roma Termini ligt op ca. 20 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig naar Rome:
- Rome beschikt over 2 verschillende luchthavens, Fiumicino en Ciampino.
- Vanaf Luchthaven Fiumicino reis je met het openbaar vervoer in ca. 55 minuten naar het hotel.
- Met de bus en metro reis je vanaf Luchthaven Ciampino in ca. 50 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto naar hotel Trevi:
- Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De moderne kamers beschikken over:n- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbeddenn- Televisien- Kluisn- Minibarn- Airconditioningn- Badkamer met bad of douche en toiletnHet hotel heeft ook enkele 4-persoonskamers (voornamelijk in de annex).nDe annex kamers zijn gevestigd in het bijgebouw op 50 à 100 meter van het hoofdgebouw. Deze kamers zijn geheel gerenoveerd.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione