Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Villa Luisa Resort & Spa

San Felice del Benaco, Italië

hotel-villa-luisa-resort-spa
Favoriet 
 
 

v.a. 106

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Villa Luisa Resort & Spa in San Felice del Benaco

Hotel Villa Luisa Resort & Spa is een luxe hotel met prachtig uitzicht op het Gardameer. In het mooie wellnesscenter kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, het binnenzwembad, het stoombad of de jacuzzi. Restaurant Acquadolce serveert smakelijke streekgerechten. Bij het buitenzwembad is het vooral genieten van het panoramische uitzicht. Dit resort is de ideale bestemming voor stelletjes die op zoek zijn naar een romantisch verblijf en gasten die gewoon willen ontspannen in een sfeervolle en comfortabele omgeving. Het resort combineert elegantie en gastvrijheid in een betoverende omgeving en biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Gasten waarderen Hotel Villa Luisa Resort & Spa vanwege de mooie locatie en de moderne kamers. Ook het ontbijt wordt gewaardeerd, dat bij mooi weer op het terras geserveerd wordt.

Hotel Villa Luisa Resort & Spa is een luxe hotel met prachtig uitzicht op het Gardameer. In het mooie wellnesscenter kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, het binnenzwembad, het stoombad of de jacuzzi. Restaurant Acquadolce serveert smakelijke streekgerechten. Bij het buitenzwembad is het vooral genieten van het panoramische uitzicht.

Dit resort is de ideale bestemming voor stelletjes die op zoek zijn naar een romantisch verblijf en gasten die gewoon willen ontspannen in een sfeervolle en comfortabele omgeving. Het resort combineert elegantie en gastvrijheid in een betoverende omgeving en biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Gasten waarderen Hotel Villa Luisa Resort & Spa vanwege de mooie locatie en de moderne kamers. Ook het ontbijt wordt gewaardeerd, dat bij mooi weer op het terras geserveerd wordt.

Op ca. 650 m van het centrum van San Felice del Benaco.

San Felice del Benaco is een rustige stadje dat zich ongeveer twee kilometer boven het meer bevindt en wordt gekenmerkt door smalle staatjes en groene tuinen. In de omgeving zijn leuke tochtjes te maken naar wijn- en olijfgaarden. In het centrum staat de Karmelietenkerk waar enkele fraaie fresco's en schilderijen uit de 15e eeuw bewonderd kunnen worden.

- Salò: ca. 6 km
- Desenzano: ca. 16 km
- Sirmione: ca. 27 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats
- Parkeergarage (ca. € 8 per dag)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Verona: ca. 52 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet en indien halfpension 4-gangenkeuzemenu

Keurige kamers voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari