Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Poderi Arcangelo

San Gimignano, Italië

poderi-arcangelo
Favoriet 
 
 

v.a. 123

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Poderi Arcangelo in San Gimignano

Agriturismo Poderi Arcangelo is een charmante familieboerderij in San Gimignano. U wordt hartelijk welkom geheten door de familie Mora. De agriturismo ligt halverwege Siena en Florence, ideaal wanneer u deze prachtige Toscaanse steden wilt bezoeken. Geniet van een Toscaanse wijn van eigen productie of van één van de vele specialiteiten die er in het restaurant worden klaargemaakt. Tijdens uw verblijf bij Agriturismo Poderi Arcangelo kunt u volledig tot rust komen bij één van de drie zwembaden, met uitzicht op de Toscaanse heuvels. Gasten waarderen met name de vriendelijke eigenaren en het mooie uitzicht.

Agriturismo Poderi Arcangelo is een charmante familieboerderij in San Gimignano. U wordt hartelijk welkom geheten door de familie Mora. De agriturismo ligt halverwege Siena en Florence, ideaal wanneer u deze prachtige Toscaanse steden wilt bezoeken. Geniet van een Toscaanse wijn van eigen productie of van één van de vele specialiteiten die er in het restaurant worden klaargemaakt. Tijdens uw verblijf bij Agriturismo Poderi Arcangelo kunt u volledig tot rust komen bij één van de drie zwembaden, met uitzicht op de Toscaanse heuvels.

Gasten waarderen met name de vriendelijke eigenaren en het mooie uitzicht.

Rustig gelegen op ca. 15 minuten rijden van San Gimignano. Vanwege de centrale ligging is het ideaal om vanuit hier de verschillende steden in Toscane te bezoeken.

San Gimignano is een Middeleeuws stadje dat bekend is om zijn dertien torens die het silhouet van de stad domineren. Deze zijn in de 12de en 13e eeuw door rivaliserende rijke families opgetrokken. De torens deden dienst als woning en versterking, maar vooral als prestigeobject. Op haar hoogtepunt had de stad zo'n 70 torens.

- Castellina in Chianti (Chianti streek): ca. 30 km
- Volterra: ca. 34 km
- Siena: ca. 48 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 76 km
- Luchthaven Florence: ca. 62 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderbed niet aanwezig
- Indien u een hotelkamer boekt is dagelijks ontbijt inbegrepen
- Indien u een appartement boekt verblijft u op basis van logies, met een toeslag kunt u ter plaatse ontbijt boeken
- Keukenlinnen zelf meenemen
- Geen lift (max. 2 etages)

De agriturismo bestaat uit het hoofdgebouw Casa Capezzano en twee bijgebouwen Casa Arcangelo en Casa Raffaello, gelegen in een straal van 500 m. Elk gebouw heeft een eigen zwembad. Alle kamers en appartementen zijn verschillend van inrichting.

De appartementen van Poderi Arcangelo zijn sfeervol ingericht in Toscaanse stijl en bevinden zich in één van de bijgebouwen.
- Ingerichte keuken
- Tv
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius