Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agriturismo Podere Il Fornacino

Santa Luce, Italië

agriturismo-podere-il-fornacino
Favoriet 
 
 

v.a. 1.046

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Agriturismo Podere Il Fornacino in Santa Luce



Agriturismo Podere Il Fornacino is alles waar je van droomt, als je op zoek bent naar een authentiek Italiaans adresje. De locatie, het fijne zwembad in de grote groene tuin, het heerlijke eten en de magische uitzichten. Tijdens de weg ernaartoe kreeg ik al vlinders in m'n buik en vergaapte ik me aan al het moois om mij heen.

Om dit adresje te bereiken rijd je dwars door het platteland van Toscane, tot je uitkomt op de heuveltop van het stadje Santa Luce. Hier bevindt zich de charmante B&B en boerderij van Marco en Lora. Naast het goedlachse koppel, wonen er ook kippen en koeien. En dat betekent elke dag verse eieren en melk bij het ontbijt. Sowieso is het ontbijt fantastisch. Het wordt zelf gemaakt met ingrediënten uit de tuin, want zoveel mogelijk gaat hier op verantwoorde wijze. Zo spelen eigen groenten en fruit een hoofdrol in het restaurant en er wordt regenwater opgevangen om de teelt mee te besproeien. Als dat niet duurzaam is?

 

 

 

 


Faciliteiten

  • Pools:buitenzwembad(buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:kluisje (bij de receptie);ontbijtruimte;parkeerterrein;drinkgelegenheden: poolbar;wi-fi;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;tafeltennis;volleybal;jeu de boules/petanque;buitenzwembad(buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per week: extra schoonmaak op verzoek;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),Kids:babybedje;kinderstoel,Restaurant:drinkgelegenheden: poolbar,Sports:tafeltennis;volleybal;jeu de boules/petanque,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 5;receptie;kluisje (bij de receptie);ontbijtruimte;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per week: extra schoonmaak op verzoek;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),Optional:airconditioning: circa 15;00 € per nacht (ter plekke te betalen);huisdieren; excl. voer: circa 10;00 € per nacht (ter plekke te betalen)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 4 juni 2025 1.046,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome