Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Valle di Assisi Resort

Santa Maria degli Angeli, Italië

appartementen-valle-di-assisi-resort
Favoriet 
 
 

v.a. 109

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Appartementen Valle di Assisi Resort in Santa Maria degli Angeli

Valle di Assisi Resort is een groot resort, met zowel kamers als appartementen. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en de appartementen liggen verspreid over verschillende gebouwen in de tuin, op max. 800 m van het hotel. In de tuin ligt een prachtige 9-holes golfbaan. De ligging is zeer strategisch voor het bezoeken van de highlights van Umbrië. Bij het zwembad geniet u van een panoramisch uitzicht op Assisi. Het uitstekende restaurant serveert met name specialiteiten uit de regio. Gasten waarderen dit resort vanwege de comfortabele accommodatie en de ideale ligging. U kunt zowel gebruik maken van het zwembad bij het hotel als bij de appartementen. De mogelijkheid om ter plaatse te dineren maakt uw vakantie compleet.

Valle di Assisi Resort is een groot resort, met zowel kamers als appartementen. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en de appartementen liggen verspreid over verschillende gebouwen in de tuin, op max. 800 m van het hotel. In de tuin ligt een prachtige 9-holes golfbaan. De ligging is zeer strategisch voor het bezoeken van de highlights van Umbrië. Bij het zwembad geniet u van een panoramisch uitzicht op Assisi. Het uitstekende restaurant serveert met name specialiteiten uit de regio.

Gasten waarderen dit resort vanwege de comfortabele accommodatie en de ideale ligging. U kunt zowel gebruik maken van het zwembad bij het hotel als bij de appartementen. De mogelijkheid om ter plaatse te dineren maakt uw vakantie compleet.

Rustig gelegen op ca. 2 km van Santa Maria degli Angeli en ca. 8 km van Assisi.

Santa Maria degli Angeli ligt vlakbij het hoger gelegen stadje Assisi. Het staat bekend om de imposante basiliek, die met maar liefst 126 m lengte één van de grootste kerken ter wereld is. In de bijbehorende Porziuncola kapel bracht S. Franciscus van Assisi een groot deel van zijn leven door en blies hier ook zijn laatste adem uit.

- Spello: ca. 15 km
- Perugia: ca. 20 km
- Lago Trasimeno: ca. 38 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Perugia: ca. 11 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Keukenlinnen zelf meenemen
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)
- Als gast van de accommodatie krijgt u 10% korting in het restaurant

De appartementen zijn gelegen op de begane grond of eerste verdieping (geen lift), verspreid over meerdere gebouwen in de tuin, max. 800 m van het hotel. Ieder appartement kan gebruik maken van de tuin en een zitje op de begane grond (niet omheind)

Verblijft u liever in een hotelkamer? Neemt u dan een kijkje bij .


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome