Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel delle Palme

Sant'Agata sui due Golfi, Italië

hotel-delle-palme
Favoriet 
 
 

v.a. 63

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel delle Palme in Sant'Agata sui due Golfi

Hotel Delle Palme is een hotel met een klassieke stijl en heeft een statige uitstraling, alsof de tijd heeft stil gestaan. In de grote tuin van deze 19e-eeuwse villa vindt u een groot zwembad met ligstoelen waar u in de maanden mei tot en met september gebruik van kunt maken. Op het terras wordt u voorzien van een verfrissend drankje of een heerlijke Italiaanse koffie. In het restaurant van het hotel bent u iedere ochtend van harte welkom om te komen ontbijten. Er staat een goed gevuld ontbijtbuffet voor u klaar, met zowel zoetig- als hartigheden. Indien u ook 's avonds wilt genieten van een maaltijd in Hotel Delle Palme, dan raden wij u aan om op halfpension te boeken. De kamers in deze voormalige vakantievilla zijn klassiek ingericht en beschikken tenminste over airconditioning (op bepaalde uren op de dag), een comfortabel bed en een badkamer met toilet. U kunt kiezen voor een kamer met of zonder balkon. De gasten van Hotel Delle Palme zijn zeer tevreden

Hotel Delle Palme is een hotel met een klassieke stijl en heeft een statige uitstraling, alsof de tijd heeft stil gestaan. In de grote tuin van deze 19e-eeuwse villa vindt u een groot zwembad met ligstoelen waar u in de maanden mei tot en met september gebruik van kunt maken. Op het terras wordt u voorzien van een verfrissend drankje of een heerlijke Italiaanse koffie.

In het restaurant van het hotel bent u iedere ochtend van harte welkom om te komen ontbijten. Er staat een goed gevuld ontbijtbuffet voor u klaar, met zowel zoetig- als hartigheden. Indien u ook 's avonds wilt genieten van een maaltijd in Hotel Delle Palme, dan raden wij u aan om op halfpension te boeken.

De kamers in deze voormalige vakantievilla zijn klassiek ingericht en beschikken tenminste over airconditioning (op bepaalde uren op de dag), een comfortabel bed en een badkamer met toilet. U kunt kiezen voor een kamer met of zonder balkon.

De gasten van Hotel Delle Palme zijn zeer tevreden over het personeel en de centrale ligging van het hotel.

Hotel Delle Palme is gelegen in Sant'Agata sui Due Golfi, een dorpje dat ligt tussen de Golf van Napels en de Golf van Salerno. In het dorpje zijn verschillende winkels en restaurants te vinden en u kunt naar mooie uitzichtpunten wandelen. Echter zal Sant'Agata niet het hoofddoel zijn van uw verblijf in Hotel Delle Palme. Met zowel de Amalfi- als de Sorrentokust binnen handbereik is er voldoende te ontdekken!

U kunt met de auto het meest van de omgeving zien en uw eigen tempo bepalen, houdt u wel rekening met eventuele verkeersbeperkingen tijdens het seizoen en met de drukte op de hoofdwegen. Een andere, erg populaire manier om de toeristische plaatsen te bereiken is met het openbaar vervoer. De bus brengt u van plek naar plek, het enige dat u hoeft te doen is op de stopknop te drukken en de dienstregeling in de gaten te houden.
De mooiste manier om de Amalfikust te ontdekken is volgens velen met de boot. Er varen ferry's van haven naar haven en het uitzicht van de veerboot is prachtig. Kleurrijke dorpjes die vanuit een helder blauwe zee overgaan in de groene bergen. De receptionist legt u graag meer uit over de mogelijkheden!

Breng ook zeker een bezoek aan de mooie steden Salerno, Pompeï, Napels of het eiland Capri. U kunt vanaf Sorrento of Napels een ferry nemen naar dit prachtige eiland, erg leuk om een keer een dag naar toe te gaan.

- Centrum: ca. 250 m.
- Massa Lubrense: ca. 6 km
- Sorrento: ca. 12 km
- Amalfi: ca. 30 km

Met de auto:
- Parkeerplaats ca. € 10 p.d.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Napels: ca. 60 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking. Let wel op dat er verkeersbeprekingen kunnen zijn tijdens uw verblijf

- Airconditioning op bepaalde uren van de dag


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione