Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Executive

Siena, Italië

executiveexecutiveexecutiveexecutiveexecutive
Favoriet 
 
 

v.a. 405

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Executive in Siena

4-daagse Autovakantie naar Toscane bij Executive

Het 4-sterren Hotel Executive Siena ligt in een rustige, groene omgeving aan de rand van Siena. Een ideale locatie om het historische centrum van Siena te ontdekken, dat op de werelderfgoedlijst van de Unesco staat. Voor de deur van het hotel bevindt zich een bushalte waarmee je eenvoudig naar het centrum kunt komen. Het beroemde Piazza del Campo ligt op ca. 3,5 km van het hotel. Dit schelpvormige plein wordt ook wel het mooiste plein van de wereld genoemd. De Toscaanse stad Siena bied je tal van bezienswaardigheden. Naast het bewonderen van deze stad is Hotel Executive Siena ook de ideale uitvalbasis om de prachtige wijnstreek Chianti te ontdekken. Wandel of rijd met de auto langs de vele wijngaarden en breng een bezoek aan een wijnproeverij. Met de bus ben je ook snel bij het treinstation van Siena, waar je de trein kunt nemen naar de hoofdstad van Toscane; Florence. De afstand vanaf Utrecht is ca. 1409 km.

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 16 oktober 2024 voor 4 dagen naar Italië 405,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione