Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ai Mori D'Oriente

Venetië, Italië

ai-mori-daposorienteai-mori-daposorienteai-mori-daposorienteai-mori-daposorienteai-mori-daposoriente
Favoriet 
 
 

v.a. 435

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Ai Mori D'Oriente in Venetië

4-daagse Stedentrip naar Venetiaanse Rivièra bij Ai Mori D'Oriente

Deze voormalige Venetiaanse villa uit de 15e eeuw is omgebouwd tot een smaakvol en gezellig viersterren hotel. De kamers zijn zeer comfortabel en luxe ingericht. Geniet 's ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet voor je de stad gaat verkennen. In de bar van het hotel kun je terecht voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer zit je heerlijk buiten op het terras direct aan de gracht. Hier geniet je na een drukke dag van de schoonheid van Venetië. Het hotel heeft een rustige ligging in de wijk Cannaregio, maar is toch vlak bij alle highlights. Wandel in vijf minuten van het hotel naar de Joodse Ghetto en in een kwartier naar de Rialtobrug. Boothalte Madonna dell'Orto is om de hoek. Hier neemt de waterbus je mee naar verschillende delen van Venetië of weer naar het vliegveld.

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 25 augustus 2024 voor 4 dagen naar Italië 435,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari