Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Carlton Capri

Venetië, Italië

carlton-capricarlton-capricarlton-capricarlton-capricarlton-capri
Favoriet 
 
 

v.a. 570

  • Beoordeeld met een 9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Carlton Capri in Venetië

4-daagse Stedentrip naar Venetiaanse Rivièra bij Carlton Capri

Op slechts 5 minuten lopen van het Santa Lucia treinstation vind je dit fijne driesterrenhotel hotel. Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet, waar het lastig kiezen is uit al die typisch Venetiaanse gerechten. De kamers zijn echt in Venetiaanse stijl ingericht en door het hele hotel vind je kleine details die het hotel bijzonder maakt. Het aardige personeel doet zijn uiterste best om je hier thuis te laten voelen. Door de centrale ligging ben je binnen no time in het kloppende hart van Venetië.

Faciliteiten

  • Bar
  • Roomservice
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 25 augustus 2024 voor 4 dagen naar Italië 570,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius