Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Panorama

Venetië, Italië

hotel-panorama
Favoriet 
 
 

v.a. 249

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Panorama in Venetië

Hotel Panorama ligt op het eiland Lido, een mooi en lange zandbank in Venetië. Elk jaar wordt hier het Filmfestival van Venetië georganiseerd. Tegenover de kust is een brede selectie van winkels, nachtclubs, bars en restaurants met lokale gerechten te vinden. Het strand ligt op slechts 500 meter van het hotel. Het eiland heeft een enorm aanbod aan excursies zoals helikoptertours en watersporten. Het hotel heeft een elegante stijl en de kamers zijn ruim en charmant ingericht. Nuttig een ontbijtje in het restaurant of neem plaats op de terras, vanaf hier heb je prachtig uitzicht over het water.

Hotel Panorama ligt op het eiland Lido, een mooi en lange zandbank in Venetië. Elk jaar wordt hier het Filmfestival van Venetië georganiseerd. Tegenover de kust is een brede selectie van winkels, nachtclubs, bars en restaurants met lokale gerechten te vinden.
Het strand ligt op slechts 500 meter van het hotel. Het eiland heeft een enorm aanbod aan excursies zoals helikoptertours en watersporten.

Het hotel heeft een elegante stijl en de kamers zijn ruim en charmant ingericht. Nuttig een ontbijtje in het restaurant of neem plaats op de terras, vanaf hier heb je prachtig uitzicht over het water.

Door de perfecte ligging direct aan de waterkant van het eiland Lido is er genoeg te zien en te doen. Het centrum ligt op ca. 1 kilometer van het hotel.

Met het vliegtuig:
- Vanaf luchthaven Venetië-Marco Polo kun je met de watertaxi in ca. 1 uur naar het hotel reizen.
- Vanaf luchthaven Venetië-Treviso reis je met de bus en watertaxi in ca. 2 uur naar het hotel.

Met het openbaar vervoer:
- Vanaf het hotel is de reistijd naar Station Venezia Santa Lucia (centrum Venetië) ca. 45 minuten. Er is een directe waterbus verbinding beschikbaar.
- Op ca. 20 meter van het hotel ligt de dichtbij zijnde bushalte.

De lichte en comfortabele kamers zijn elegant ingericht en beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Airconditioning
- Telefoon
- Televisie
- Kluisje
- Mini bar
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn

De economy kamers bevinden zich op de begane grond, in tegenstelling tot de standaard kamers.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino