Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Ristorante Giardinetto

Pettenasco, Italië

hotel-ristorante-giardinetto
Favoriet 
 
 

v.a. 265

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Ristorante Giardinetto in Pettenasco

Hotel Ristorante Giardinetto is een sfeervol hotel met een voortreffelijk restaurant. De menukaart biedt een scala aan smaakvolle opties, bereid met verse en lokale ingrediënten. Terwijl u uitkijkt over het Orta meer, geniet u van de lekkerste (vis)specialiteiten. De kamers zijn ingericht in moderne stijl. U kunt kiezen voor een kamer met of zonder balkon of met prachtig uitzicht op het meer. Neem een duik in het zwembad of geniet van de zon op het terras. In ruim een half uur rijdt u naar het Lago Maggiore, dit wordt vaak het mooiste meer van Italië genoemd. Langs de oevers is een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen. De omgeving is erg aantrekkelijk en het bergachtige achterland is ronduit prachtig. Rond het Lago Maggiore liggen een aantal historische villa's met siertuinen, waaronder het op een eiland gelegen Palazzo Borromeo. Gasten waarderen Hotel Giardinetto in Pettenasco vanwege de goede service en de prachtige

Hotel Ristorante Giardinetto is een sfeervol hotel met een voortreffelijk restaurant. De menukaart biedt een scala aan smaakvolle opties, bereid met verse en lokale ingrediënten. Terwijl u uitkijkt over het Orta meer, geniet u van de lekkerste (vis)specialiteiten. De kamers zijn ingericht in moderne stijl. U kunt kiezen voor een kamer met of zonder balkon of met prachtig uitzicht op het meer. Neem een duik in het zwembad of geniet van de zon op het terras.

In ruim een half uur rijdt u naar het Lago Maggiore, dit wordt vaak het mooiste meer van Italië genoemd. Langs de oevers is een exotische beplanting ontstaan, met voornamelijk verschillende soorten palmen. De omgeving is erg aantrekkelijk en het bergachtige achterland is ronduit prachtig. Rond het Lago Maggiore liggen een aantal historische villa's met siertuinen, waaronder het op een eiland gelegen Palazzo Borromeo.

Gasten waarderen Hotel Giardinetto in Pettenasco vanwege de goede service en de prachtige ligging direct aan het Orta meer. Ook de gerenoveerde kamers vallen in de smaak.

Prachtig gelegen, direct aan het Orta meer, op ca. 10 minuten lopen van het centrum van Pettenasco.

Het idyllische en rustieke Lago d'Orta is een nog onbekend en rustig meer dat prachtig gelegen is aan de uitlopers van de Alpen, ten westen van het Lago Maggiore. Het Lago d'Orta is als het ware een klein zusje van het Lago Maggiore. Pettenasco is een dromerig stadje met bootverbindingen rond het hele meer. Middenin het meer ligt het pittoreske Isola San Giulio met daarop een bezienswaardige basiliek.

- Orta San Giulio: ca. 4 km
- Stresa (Lago Maggiore): ca. 23 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Milaan Malpensa: ca. 49 km
- Luchthaven van Milaan Linate: ca. 103 km
- Luchthaven van Milaan Bergamo: ca. 128 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet
- Indien halfpension 4-gangenkeuzediner
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven, o.b.v. beschikbaarheid)

De kamers zijn comfortabel ingericht met:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche en toilet

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino