Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Des Artistes

Rome, Italië

hotel-des-artistes
Favoriet 
 
 

v.a. 259

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Des Artistes in Rome

Hotel Des Artistes is gelegen in een rustige wijk met diverse eetgelegenheden. Op minder dan 10 minuten loopafstand ligt metrostation Termini, vanaf dit centrale punt reis je gemakkelijk en snel naar de hoogtepunten van Rome. Hotel Des Artistes heeft een klassieke uitstraling en is ingericht met antieke meubels. In de kamers hangen verschillende schilderijen en andere kunstvoorwerpen. Op het dakterras kun je 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijtje en 's avonds kiezen voor een verfrissend drankje.

Hotel Des Artistes is gelegen in een rustige wijk met diverse eetgelegenheden. Op minder dan 10 minuten loopafstand ligt metrostation Termini, vanaf dit centrale punt reis je gemakkelijk en snel naar de hoogtepunten van Rome.

Hotel Des Artistes heeft een klassieke uitstraling en is ingericht met antieke meubels. In de kamers hangen verschillende schilderijen en andere kunstvoorwerpen. Op het dakterras kun je 's ochtends genieten van een heerlijk ontbijtje en 's avonds kiezen voor een verfrissend drankje.

- Gelegen in de bruisende oude binnenstad.
- Diverse openbaar vervoersmogelijkheden liggen in de nabij omgeving van het hotel.
- Universiteit La Sapienza ligt op ca. 5 minuten wandelen.

Openbaar vervoer:
- Metrostation Castro Pretorio op ligt ca. 200 meter loopafstand.
- Trein-, metro en busstation Termini ligt op minder dan 10 minuten wandelen.

Met het vliegtuig:
- Vanaf Luchthaven Roma Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 40 minuten naar het hotel.
- Luchthaven Roma-Fiumicino is met het openbaar vervoer in ca. 55 minuten te bereiken.

Met de (huur)auto:
- Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De klassieke of standaard kamers beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Televisie
- Telefoon
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Je kunt ook kiezen voor een annex kamer, deze liggen in het bijgebouw naast het hoofdgebouw (alle faciliteiten zijn in het hoofdgebouw gevestigd).

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome