Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Navona Palace Luxury Inn

Rome, Italië

hotel-navona-palace-luxury-inn
Favoriet 
 
 

v.a. 242

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Navona Palace Luxury Inn in Rome

Navona Palace Luxury Inn is, zoals de naam al zegt, een luxe 4-sterrenhotel in de prachtige wijk Centro Storico. De centrale ligging is ideaal voor jouw stedentrip naar Rome! In het hotel kun je genieten van de vele faciliteiten die het hotel biedt. Zo kun je in Bar del Fico genieten van een heerlijk drankje of tot rust komen in het wellnesscentrum met onder andere een heerlijke sauna. De kamers van het hotel zijn modern ingericht en van vele faciliteiten voorzien. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt buffet. Je kunt alles uit je dag halen doordat het hotel op slechts een paar minuten de belangrijkste Romeinse monumenten ligt. Het hotel bevindt zich in een bruisende omgeving met diverse winkels, restaurants en barretjes.

Navona Palace Luxury Inn is, zoals de naam al zegt, een luxe 4-sterrenhotel in de prachtige wijk Centro Storico. De centrale ligging is ideaal voor jouw stedentrip naar Rome! In het hotel kun je genieten van de vele faciliteiten die het hotel biedt. Zo kun je in Bar del Fico genieten van een heerlijk drankje of tot rust komen in het wellnesscentrum met onder andere een heerlijke sauna. De kamers van het hotel zijn modern ingericht en van vele faciliteiten voorzien. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt buffet.

Je kunt alles uit je dag halen doordat het hotel op slechts een paar minuten de belangrijkste Romeinse monumenten ligt. Het hotel bevindt zich in een bruisende omgeving met diverse winkels, restaurants en barretjes.

- Navona Palace Luxury Inn ligt middenin de prachtige wijk Centro Storico.
- Deze wijk zit vol leuke winkels en restaurants.
- Prachtige bezienswaardigheden zoals het Piazza Navona liggen op loopafstand vanaf het hotel.

Met het openbaar vervoer:
- De dichtstbijzijnde bushalte C.So Vittorio Emanuele/Tassoni ligt op ca. 4 minuten loopafstand.
- De dichtstbijzijnde tramhalte Arenula/Cairoli ligt op ca. 15 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig naar Rome:
- Vanaf luchthaven Roma-Fiumicino reis je met het openbaar vervoer in ca. 1 uur naar het hotel.
- Vanaf luchthaven Roma-Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 1 uur en 15 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto:
Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De modern ingerichte kamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn

De 3-persoonskamer en suite voor 4 personen hebben een extra slaapbank.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero