Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rome Art Hotel

Rome, Italië

rome-art-hotel
Favoriet 
 
 

v.a. 248

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Rome Art Hotel in Rome

Tussen Piazza di Spagna en de Trevifontein ligt het elegante Rome Art hotel. De moderne kamers en faciliteiten maken dit hotel een aangenaam verblijf voor jouw stedentrip Rome. Start de dag met een ronde langs het ontbijtbuffet en ga vervolgens te voet op avontuur. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten. De fijne ligging van Rome Art Hotel maakt dat diverse hoogtepunten als de Trevifontein en het Colosseum te voet gemakkelijk en snel te bereiken zijn. De bruisende omgeving biedt winkels, restaurants en bars. Andere delen van de stad ontdek je eenvoudig met de verschillende openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt.

Tussen Piazza di Spagna en de Trevifontein ligt het elegante Rome Art hotel. De moderne kamers en faciliteiten maken dit hotel een aangenaam verblijf voor jouw stedentrip Rome. Start de dag met een ronde langs het ontbijtbuffet en ga vervolgens te voet op avontuur. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten.

De fijne ligging van Rome Art Hotel maakt dat diverse hoogtepunten als de Trevifontein en het Colosseum te voet gemakkelijk en snel te bereiken zijn. De bruisende omgeving biedt winkels, restaurants en bars. Andere delen van de stad ontdek je eenvoudig met de verschillende openbaar vervoersmogelijkheden in de buurt.

Rome Art Hotel ligt gunstig gelegen in de wijk Spagna. De wijk heeft een levendige omgeving en beschikt over een heerlijk park, Villa Borghese.
- Om de 136 treden van de Spaanse Trappen te beklimmen loop je vanaf het hotel in ca. 5 minuten naar deze bezienswaardigheid.
- Het antieke Pantheon ligt op ca. 15 minuten loopafstand.
- Het wereldberoemde Colosseum ligt op ca. 25 minuten loopafstand van het hotel.

Met het openbaar vervoer in Rome:
- Metrostation Barberini ligt op ca. 5 minuten loopafstand.
- Te voet bereik je Station Termini in ca. 20 minuten.

Met het vliegtuig naar Rome:
- Vanaf luchthaven Roma-Fiumicino reis je met het openbaar vervoer in ca. 45 minuten naar het hotel.
- Vanaf luchthaven Roma-Ciampino reis je met het openbaar vervoer in ca. 50 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto:
Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De elegante kamers met comfortabele inrichting beschikken over de volgende faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De 3- en 4-persoonskamers beschikken over een extra bed.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome