Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ruzzini Palace Hotel

Venetië, Italië

ruzzini-palace-hotel
Favoriet 
 
 

v.a. 751

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Ruzzini Palace Hotel in Venetië

Dit historische hotel, gebouwd in 1586, biedt een unieke ervaring in het centrum van de stad Venetië. Met 28 niet-rokerskamers en voorzieningen zoals een spa en massagebehandelingen, is het de ideale plek om te ontspannen na een dag sightseeing. Geniet van een ontbijtbuffet in de ontbijtzaal en ontspan in de bar na een drukke dag. Rolstoelvriendelijke kamers en gezinskamers maken het hotel geschikt voor diverse gasten.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 10 november 2024 voor 8 dagen naar Italië 751,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero